Novosti

 2023, svi 11
Krovna tema:
RAZGOVOR S ALENOM MUNITIĆEM
RAZRED
11.05.2023. u 18h
Serija moderiranih polemika "Krovna tema" u suradnji Multimedijalnog kulturnog centra Split i community radija KLFM nastavlja i u svibnju. Ovog puta u Razredu Doma mladih ugostit ćemo Alena Munitića, umjetničkog direktora Festivala mediteranskog filma Split i Kina Mediteran, projekta revitalizacije kina u Dalmaciji.

Razgovor s Alenom Munitićem održat će se u četvrtak 11. svibnja s početkom u 18h, a osim o filmu, kinu i projektima u koje je uključen, razgovaramo i o 16. izdanju FMFS-a koje će se održati od 15. do 24. lipnja na nekoliko lokacija u Splitu.

Kako je cilj programa, osim edukacije, i inkluzivnost zainteresirane javnosti, pružamo priliku da prisutni građani_ke participiraju s pitanjima za goste i tako prodube temu i raspravu te dobiju odgovore na pitanja koja ih zanimaju.

Snimka razgovora bit će dostupna za naknadno preslušavanje na web stranici radija KLFM. (Snimke prijašnjih razgovora dostupne su na poveznici: https://klfm.org/tag/krovna-tema/)

Program “Krovna tema” ima za cilj upoznati javnost s relevantnim temama iz kulture, umjetnosti i lokalne politike njegujući kulturu dijaloga kroz razgovor s relevantnim ljudima iz određenih područja. Program će obuhvatiti seriju od ukupno šest moderiranih polemika otvorenih za javnost, a koje će voditi Dario Dunatov i Kristina Tešija, nezavisni novinari u kulturi i radijski urednici na KLFM-u.

Program je financiran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Splita.