Arhiva

pro 6
 - pro 7
 , 2022.
Radionica kreativnog sempliranja
RAZRED / DOM MLADIH
RADIONICA
6 i 7.12.2022. 10-12 i 14-17 h
LUKA BARBIĆ je po struci diplomirani slikar, a po vokaciji glazbenik skladatelj i producent koji se glazbom bavi puna tri desetljeće. Osim autorskog i izvođačkog iskustva u grupi TBF, Barbić autorski potpisuje glazbu za niz kazališnih predstava i filmova te je osnivač i član splitskog dvojca Banana Zvuk. Radio je kao radijski glazbeni urednik; svoj je umjetnički rad predstavljao na izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu; dobitnik je brojnih nagrada za glazbeno stvaralaštvo, a 2022. godine završava studij audio inženjeringa i produkcije elektroničke glazbe na United Pop akademiji.
Desk Kreativna Europe – ured Kultura pri Ministarstvu kulture i medija u suradnji s Multimedijalnim kulturnim centrom provodi radionicu kreativnog sempliranja koju vodi glazbenik, glazbeni producent i umjetnik Luka Barbić.

Radionica je namijenjena mladima u dobi od 15 do 30 godina starosti: mladim glazbenicima, filmašima i umjetnicima koji su na početku svoje karijere. Radionica treba pružiti osnovna znanja oblikovanja zvuka. Zahvaljujući svojem tri desetljeća dugom glazbeničkom i producentskom iskustvu, kao i svojim pedagoškim vještinama, Luka Barbić mladim polaznicima može pružiti alate za kreativno glazbeno izražavanje u području sempliranja, elektroničkog zvuka i glazbene produkcije.