Arhiva

 , 2022.
Mala škola mentalnog zdravlja 2022
RAZRED / DOM MLADIH
RADIONICE
4 / 11 / 18. travanj 17-20h
Info zona u suradnji s MKC-om u travnju održava edukativni ciklus „Mala škola mentalnog zdravlja“ u Razredu / Dom mladih.
Aktivnost je dio projekta “Centar za mlade Split+”, koji doprinosi kvaliteti života mladih u splitskoj urbanoj aglomeraciji, a provode ga Info zona, kao nositelj te Grad Split, DVK Klis i Udruga Duga, kao partneri.

4. travnja, psihologinja Doris Veronika drži radionicu „Kako se nositi s gubitcima“ kako bi sudionicima osvijestila koje sve gubitke doživljavaju, od gubitka bliskih osoba do gubitka ideja, snova i vjerovanja, te otkrila najbolje metode nošenja s gubitcima

11. travnja, na radionici „Kako na nas djeluju društvene mreže“ psihologinje Suzana Žužul i Lara Buljan Gudelj govore o utjecaju društvenih mreža na samopouzdanje i sliku o sebi te o prepoznavanju stresova uzrokovanih korištenjem društvenih mreža, strahom od propuštanja i preopterećenosti komunikacijom

Kako prepoznati simptome depresivnosti i kada normalna tuga prelazi u patološku te koje su najbolje metode nošenja s depresivnosti govori se na radionici „Kako prepoznati i prebroditi depresivnost“ koju 18. travnja vodi psihologinja Nada Pleić.