Arhiva

 , 2021.
DANCEaj dan po dan
ON LINE PLESNE RADIONICE
Organizacija: kolektiv Style Force
dio projekta Dan po dan - mladi u kulturi on line
Prva radionica starta 15. svibnja u 18 sati preko zoom aplikacije
Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ministarstvo kulture i medija RH.
Projekt Dan po dan – mladi u kulturi online namijenjen je mladima do 25 godina, a pokrenut je od strane Platforme Doma mladih i Multimedijalnog kulturnog centra Split. Tijekom godine dana u sklopu tog projekta organizirat će se čak 60 besplatnih online radionica podijeljenih u pet tematskih linija:

DIYaj dan radionice gdje će sudionici naučiti dizajnirati i izraditi plakat za Split Pride. Provodi ih udruga Queeranarchive.
DANCEaj dan radionice na kojima će sudionici imati priliku naučiti elemente i tehnike 8 plesnih stilova, kao što su: house dance, clubbing, jacking… Provodi ih Kolektiv Style Force.
S.A.I.N.T. dani postmodernog novomedijskog stvaralaštva integrirani je radionički program interdisciplinarne prirode. Radionice se oslanjaju na nove tehnologije i održive zelene prakse kombinirajući različite grane znanosti, umjetnosti i tehnologije uz eksperimentalan pristup i praktičan rad. Provodi ih UR Institut.
STREAMaj dan radionice koje će sudionike upoznati s konceptom radija u zajednici te s tehničkim i praktičnim osnovama rada u studiju. Provodi ih KLFM radio u zajednici.
DIGI dan radionice na kojima će sudionici imati priliku osmisliti i izraditi vlastite animirane likove u računalnim igrama i upoznati se s 3D printanjem. Provodi ih studio L3D

Termine i datume radionica možete pratiti na FB stranici Platforma Doma mladih ili na FB grupi Dan po dan – mladi u kulturi online.

Pozivamo vas na sudjelovanje u besplatnim online plesnim radionicama koje provodi Kolektiv Style Force – udruga za kulturu i novoscenski pokret u sklopu aktivnosti DANCEaj dan po dan.